Jaunumi / Karate1 Youth League Porec 2021

08-07-2021

Porečā (Horvātija) noticis kārtējais liels karatē turnīrs - šoreiz WKF Jauniešu līgas posms, kā arī WKF U12&U21 Cup 2021.

Poreča pedējā laikā kļuvusi par lielu starptautisku WKF karatē centru - maija beigās šeit notika Eiropas pieaugušo čempionāts, bet jūnija beigās - jūlija sākumā - jauniešu turnīrs Karate1 Youth Leaugue, WKF U12&U21 Cup 2021. Šoreiz organizatori lieliski pastrādāja - gandrīz nekādu aizkāvēšānās, lielisks orgkomitejas darbs, nopietna attieksme pret Covid-19 noteikumiem, bet tai pašā laikā tika saglabāta sacensību atmosfēra. Ja vēl būtu pieejama videotranslācija....bet nerunāsim par slikto.

Mūsu klubu pārstāvēja 8 sportisti dažādās kategorijā.

Apsveicam Leonīdu Vorožeikinu ar pelnītu un gaidītu medaļu (šoreiz bronza) - 5 cīņas, lielisks darbs uz tatami. Leonīds uzvarēja pretinieku no Ukrainas, tad piekāpās itālim (Hantei 1:2), bet turnīrā par bronzu bija stiprāks par sportistiem no Bosnijas-Hercegovinas, Vācijas un Bulgārijas.

Vairāku mūsu sportistis - Antons Kuzmins, Aleksandrs Oliņš, Miroslavs Balzaris - uzvarēja pa vienai cīņai. Parējie - zaudēja.

Atzīmēsim patiešām labu darbu uz tatami VISIEM mūsu sportistiem. Turpināsim cītīgi strādāt un jaunas uzvaras ļoti drīz atnāks!

Pēc diviem atlases turnīriem - Karate1 Youth League Limassol + Karate1 Youth League Porec - 6 mūsu kluba sportisti izcīnīja sev vietu Latvijas izlasē uz Eiropas kadetu, junioru un U21 čempionātu, kas notiks augusta beigās Tamperē (Somija).

Pateicamies sportistiem par darbu, vecākiem par atbalstu!