Jaunumi / Estonian Open & Tallinn Bulldog 2014

03-03-2014

Pirmajās marta brīvdienās Tallinā notika prestīžākais Baltijā starptautisks karatē WKF turnīrs - Estonian Open & Tallinn Bulldog 2014.

Sacensībās piedalījās ap 900 sportistu no Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Polijas, Krievijas, Baltkrievijas, Zviedrijas, Somijas, Norvēģijas, Dānijas.

Sacensības pagāja ļoti augstā organizācijas un sportiskajā līmenī. Latviju turnīrā pāstavēja vairāki klubi, starp kuriem arī mūsu klubs "IPPON.LV".

Pirmajā dienā cīnījās kadeti, juniori un pieaugušie sportisti. Mūsu kluba treneris Andrejs Ozerovs ieguva 3.vietu vīriešu kategorijā līdz 84 kg, kā arī apvienotās klubu "Baltijas karate klubs" un "IPPON.LV" komandas sastāvā ieguva 1.vietu komandu kumite. Apsveicam!

Jurijs Nemčenko pēc ilgas pauzes atgriezās sportā un kategorijā 18-20 gadi +72 kg cīnījās par bronzas medaļu. Cīņas gaitā Jurijs ieguva kājas traumu un bija spiests pabeigt sacensības. Novēlam mūsu sportistam pēc iespējas ātrāk atgriezties sportā!

Otra sacensību diena bija veltīta bērnu kategorijām. Mūsu klubu pārstavēja Marija Luīze Muižniece, Diāna Rozenberga, Eduards Sujetovs, Aleksandrs Oliņš, Nikita Orlovs, Viktors Kočkins, Sergejs Storžuks, Daniils Suharevs.

Veiksmīgi nostartēja Marija Luīze Muižniece, Nikita Orlovs un Diāna Rozenberga:

Marija Luīze kategorijā 12-13 gadi -43 kg pavadīja 3 smagas, bet pārliecinošas cīņas, visās uzvarēja un ieguva 1.vietu! No turnīra organizatoriem Marija arī ieguva balvu
BEST YOUTH FEMALE FIGHTER! Apsveicam mūsu sportisti ar šo sasniegumu!

Nikita Orlovs
kategorijā 10-11 gadi -35 kg savu pirmo cīņu zaudēja ļoti spēcīgam sportistam un arī nākamajam kategorijas uzvarētājam. Turnīrā par bronzu mūsu sportists spēja 3 reizes ļoti skaisti un pārliecinoši uzvarēt un nopelnīt medaļu - 3.vieta starp 32 sportistiem! Apsveicam!

Diāna Rozenberga apvienotās klubu "FUDZI" un "IPPON.LV" komandas sastāvā ieguva 3.vietu komandu kumitē kategorijā meitenēm. Apsveicam Diānu!

Arī veiksmīgi pavadīja turnīru mūsu kluba tiesnesis - Igors Ponomarenko, kurš jau ir viens no labākiem tiesnešiem ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā!

Parējiem mūsu sportistiem neizdevās iegūt medaļas. Sergejs Storožuks un Daniils Suharevs uzvarēja pa vienai reizei, Nikita Orlovs ieguva divas uzvaras kata kategorijā, Eduads Sujetovs - divas uzvaras kumitē.

Apsveicam klubu ar veiksmīgu startu un iegūtām medaļām augstā līmeņa turnīrā! Paldies vecākiem un līdzjutējiem par atbalstu!