Jaunumi / Salaspils Karate Cup 2015

16-05-2015

16.maijā Salaspilī jau sesto reizi notika karatē turnīrs Salaspils Karate Cup 2015.

Sacensībās piedalījās vairāk par 300 sportistiem no 27 Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un Baltkrievijas klubiem. Turnīra ogranizācijas līmenis bija ļoti augsts, cīņa par medaļām bija karsta, tiesāšana ļoti laba, bet balvas uzvarētājiem arī atbilstošas turnīra augstam līmenim.

Mūsu klubu šoreiz pārstavēja 10 sportisti un arī tiesneši - Igors Ponomarenko, Artis Puķītis, Jurijs Nemčenko, Jūlija Gavrilova un Maksims Feofilovs.

Rezultātā mūsu sportisti izcīnīja vairāk par 20 medaļām, lielākā daļa no kurām bija zelta (13)!

Pēc Latvijas Karatē Federācijas prezidenta iniciatīvas tika organizētas sacensības kategorijā Light Contact kumite (cīņas pēc WKF noteikumiem ar aizsargķīveri un atļautu kontaktu galvā). Mūsu klubs šajā kategorijā bija pārstavēts ar 7 sportistiem un rezultātā mēs ieguvām 7 zelta medaļas un galveno balvu - LKF Prezidenta Kausu!

Atzīmēsim mūsu puišu (Igors Lesnikovs, Sergejs Storožuks, Nikita Orlovs) lielisku startu Komandu Kata kategorijā. Sportisti, kuri trenējas pārsvarā kumite disciplīnā, atbalstīja trenera "izaicinājumu" un piekrīta nostartēt TEAM KATA kategorijā. Rezultāts - pirmā vieta un zelts! Malači!

Apsveicam Igoru Lesnikovs ar izciliem rezultātiem - 5 pirmās vietas (komandu kumite, komandu kata, kumite, kumite OPEN, kumite Light Contact)!

Ar mūsu sportistu visiem rezultātiem var iepazīties sadaļā REZULTĀTI!

Novēlam veiksmi Antonam Čivkulim, kurš šoreiz palika bez medaļām! Visas uzvaras ir priekšā!

Apsveicam visus mūsu sportistus, vecākus un trenerus ar lieliskām sacensībām! Nākamais turnīrs - Budo Cup 2015 - notiks 23.maijā, ar šo sacensību sezona 2014-2015 noslēgsies!