Jaunumi / Fudzi Cup 2012. Trenera kauss.

01-04-2012

1. aprīlī notika ikgadējs turnīrs Fudzi Cup 2012.

Šogad turnīrs kļuva par starptautisku - piedalījās ap 500 sportistiem no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Krievijas. Visās kategorijās čempioni tika apbalvoti ar kausiem un visi godalgoto vietu ieguvēji - ar medaļām un diplomiem, labākie treneri katrā kategorijā - ar medaļām un kausiem.

No mūsu kluba piedalījās 10 sportisti. Visi nocīnījās ļoti labajā līmenī un paradīja lielisku sagatavotību un cīņas garu.

Labākus rezultātus nodemonstrēja:

Sergejs Storožuks - 1.vieta kumitē 8-9 gadi līdz 30 kg un 1.vieta komandu kumite līdz 9 gadiem Fudzi kluba komandā.

Diāna Rozenberga - 1.vieta sumo. Diemžēl, Diāna traumēja kāju un nevarēja piedalīties kumite sacensībās. Novēlam mūsu čempionei pēc iespējas ātrāk izarstēties un atgriezties sportā

Aleksandrs Oliņš - 3.vieta sumo.

Augstu līmeni nodemonstrēja mūsu kluba tiesneši - Igors Ponomarenko, Diāna Petrova un Jurijs Ņemčenko. Sacensības pabeidzās tikai plkst. 21:00, bet tiesneši nostrādāja ļoti korekti.

Apsveicam sportistus ar labiem rezultātiem! Paldies Sergejam Očeredņukam par palīdzību sportistiem sacensību laikā. Paldies Olgai (Sergeja Storožuka mammai) par lielisku fotosesiju. Paldies visiem vecākiem par atbalstu un pacietību!