Jaunumi / WKF Karate1 Youth Camp & Cup 2017

07-07-2017

No 26.jūnija līdz 2.jūlijam par jauniešu karatē galvaspilsētu kļuvis Umag (Horvātija).

Vairāk par 2000 karatistu no 70 valstīm piedalījās vasaras WKF treniņnometnē ar Pasaules zvaigznēm, kā arī augstākā līmeņa turnīrā - WKF Karate1 Youth  Cup 2017 - Pasaules Karate Kauss.

Nepieversīsim daudz uzmanības dažiem organizācijas momentiem - dažas niances organizatoriem nākošgad vajadzēs pārdomāt labāk. Pasākums noticis patiešām grandiozs - gan pēc sportistu līmeņa, gan pēc dalībnieku valstu skaitu. Salīdzināt turnīru ar pagājuša gada pasākumu diezgan grūti - šogad tas bija patiešām Pasaules līmeņa turnīrs, daudz stiprāks, nekā, piemēram, Eiropas čempionāts.

Mūsu sportisti - Ronalds Andrejevs, Artūrs Daņiļevskis, Nikita Orlovs, Marija Luīze Muižniece, Igors Lesnikovs, Sergejs Storožuks, Eduards Sujetovs, Jelizaveta Kiseļova - piedalījās gan treniņos, gan sacensībās. Patīkami pateikt, ka praktiski visi mūsu sportisti izskatījās ļoti cienīgi salīdzinājumā ar saviem konkurentiem, katrs labi pavadīja turnīru - mums ir patiešām stipra komanda!

Mūsu sportistu rezultāti:

Igors Lesnikovs savā kategorijā (65 sportisti) uzvarēja sportistus no Austrijas, Zviedrijas, Krievijas, zaudēja Saudas Arābijas sportistam, tad uzvarēja belģieti un zaudēja turkam. Rezultātā 5.vieta - lieliski!

Nikita Orlovs uzvarēja krievu, horvātu, itāli, zaudēja Bosnijas&Hercegovinas sportistam, tad repasāžā zaudēja arī spānim un ieguva cienīgu 9.vietu 75 sportistu konkurencē.

Parējie mūsu sportisti rezultātu protokolā neatzīmējās, bet cīnījās tiešām pārliecināti. Ronalds Andrejevs un Jelizeveta Kiseļova uzvarēja pa vienai cīņai, tad zaudēja. Parējie - kaut zaudēja pirmajās cīņas, bet parādīja sevi ļoti labi!

Apsveicam Igoru un Nikitu ar lielisku startu! Neskatotites uz to , ka medaļu šoreiz nav - mēs skaidri redzam, ka kustamies pareizajā virzienā un ar labu ātrumu! Esam pārliecināti, ka visas uzvaras mums ir vēl priekšā. Izsakām pateicību VISAI komandai par smagu darbu un labiem sasniegumiem!

Atsevišķš Paldies Nataljai un Elīnai par ēdināšanas organizāciju, Sergejam par palīdzību braucienā, Grebņovu ģimenei par aktīvu piedalīšanos un sportistu atbalstu!

Liels paldies visai mūsu komandai par pozitīvām emocijām!