Jaunumi / Lion Cup 2017

19-09-2017

"Pedējo sekunžu diena"

Sestdien, 16.septembrī mūsu sportisti piedalījās prestīžā turnīrā Luksemburgā - kopā startēja vairāk par 1000 dalībniekiem no 25 valstīm.

Mūsu sportisti ļoti labi cīnījās, bet medaļas diemžēl izcīnīt neizdevās - visi mūsu sportisti svarīgākus punktus zaudēja pedējās sekundēs...

Treneris Andrejs Ozerovs sīvā cīņā uzvarēja divus pretiniekus un iekļuva pusfinālā. Andrejs kontrolēja cīņas gaitu un bija vadībā 1:0, bet 2 sekundes pirms beigām izlaida kājas sitienu un zaudēja. Mačā par 3.vietu Andrejs piekāpās austrietim - rezultātā 5.vieta.

Marija Luīze Muižniece savu pirmo cīņu zaudēja Francijas sportistei, kura iekļuva finālā un deva Marijai iespēju pacīnīties par bronzu. Marija pārliecināti uzvarēja divus mačus un bronzas cīņā satikās ar Nīderlandes sportisti, kurai jau iepriekš bija zaudējusi. Mača sākumu uzvarēja pretiniece, bet mūsu sportistei izdevās ļoti skaisti atspēlēties un iegūt pārsvaru 5:2, taču pedējās sekundēs pretiniece trapīja ar kāju galvā un uzvarēja. Rezultātā Marijai Luīzei arī 5.vieta.

Eduards Sujetovs ļoti pārliecināti uzsāka turnīru - divas uzvaras. Pusfinālā bija jācīnās ar neapšaubāmu kategorijas favorītu no Beļğijas, Eduards zaudēja 1:5. Cīņā par bronzu mūsu sportists bija favorīts un arī bija vadībā ar 1:0, bet cīņas beigās pretinieks nopelnīja divus punktus, rezultātā Eduardam 5.vieta.

Jelizaveta Kiseļova uzsāka turnīru ar uzvaru par šī gada Eiropas čempioni, tad pedējās sekundēs piekāpās Francijas sportistei, kura iekļuva finālā. Lizai bija iespēja cīnīties par bronzu. Mačā pret Dānijas sportisti Jelizaveta bija vadībā ar 2:1, bet pedējā sekundē tiesneši ieskaitīja izšķirošu punktu pretiniecei - zaudējums un 7.vieta.

Neapšaubāmi, treneris un sportisti izanalizēs tādas "sakrītības", izdarīs secinājumus un veiks kļūdu labošanu - esam jau šo procesu uzsākuši. Bet meklēsim šādos rezultātos arī optimismu - VISI mūsu vadošie sportisti ir spējīgi cīnīties un uzvarēt ļoti stiprus sportistus - cerēsim, ka veiksme un fortūna būs mūsu pusē vēl nopietnākos turnīros!

Turpinām strādāt un nekad nepadodamies!

Apsveicam Ruslanu Sadikovu un Leonu Gaiduku ar izcīnītām medaļām!