Jaunumi / Karate1 Youth League Venice 2022 & Venice Senior & U21 Cup 2022

07-12-2022

Garā nedēļas nogale Itālijas pilsētā Jesolo atnesa Latvijai un mūsu klubam vienu medaļu!

Kā jau pedējos gados - decembrī Itālijā pulcējās milzīgs karatistu skaits. Divi apvienoti turnīri - Venice Cup un Karate1 Youth League Venice pulcēja vairāk nekā 3000 karatistu no vairāk par 60 valstīm.

Mūsu klubu pārstāvēja 8 sportisti, divi no kuriem nenostartēja traumu dēļ.

Prieks par parējiem sportistiem, kuriem izdevās labas cīņas un cienīgi rezultāti!

Aleksandra Mihailova izcīnīja bronzas medaļu U21 -50kg kategorijā. Pirmajā aplī piekapjoties Horvātijas sportistei, mūsu čempione tika gandarījuma cīņās par bronzu un lieliski izmantoja savu iespēju - trīs skaistas uzvaras pret Itālijas un divām Ukrainas sportistēm un medaļa ir pie mums. Apsveicam Aleksandru!

Lieliski cīnījās pārējie mūsu sportisti.

Miroslavs Balzaris uzvarēja 4 cīņas un piekāpās esošam Eiropas čempionam, kurš diemžēl netika finālā un Miroslavam nebija iespēja pacīnīties par bronzu.

Leonīds Vorožeikins pārliecināti uzsāka savu turnīru, uzvarēja pirmo cīņu un visu kontrolēja arī otrajā...tomēr dīvains tiesnešu lēmums pedējās sekundēs - un sāpīgs zaudējums mūsu sportistam.

Rihards Ulmanis arī lieliski uzsāka turnīru ar uzvaru. Otrajā aplī pret Beļgijas sportistu bija ļoti laba cīņa - gan ar pretinieku, gan ar tehnikas (tablo) problēmām. Rezultātā Rihards atzina pretiniea pārākumu.

Artjoms Ševcovs un Lauma Puisāne šoreiz zaudēja pirmās cīņas, kaut arī nodemonstrēja labu līmeni.

Apsveicam sportistus un treneri ar labiem rezultātiem!

Novēlam mūsu sportistēm - Marijai Luīzei Muižniecei un Sofijai Ševcovai - pēc iespējas ātrāk atgriezties uz sacensību tatami.

Turpinām strādāt un gatavoties 2023.gada turnīriem!