Jaunumi / Pilsen Cup 2012, Czech Open

27-10-2012

Pedējās oktobra brīvdienas Čehijas pilsētā Plzeņa notika starptautiskais turnīrs Pilsen Cup 2012.

Sacensībās piedalījās ap 1000 sportistu no vairāk kā 20 valstīm. Daudzām komandām tas bija pedējais pārbaudes turnīrs pirms Pasaules čempionāta, kurš notiks Parīzē novembrī. 

Latviju pārstavēja klubi IPPON.LV (Andrejs Ozerovs, Nikita Orlovs, Igors Lesnikovs, Viktors Kočkins) un Baltijas karate klubs.

Mūsu sportisti ļoti labi pavadīja turnīru, tomēr iegūt medaļas neizdevās. Andrejs Ozerovs kategorijā līdz 84 kg uzvarēja divus pretiniekus, bet 1/4 fināla piekāpās pieredzējošam pretiniekam no Slovākijas. Kategorijā OPEN Andrejs arī zaudēja trešajā aplī.

Nikita Orlovs kategorijā KATA zaudēja pirmajā aplī, bet kumite sacensībās ļoti labi sevi parādīja. Mūsu sportists pārliecinoši uzvarēja pretinieku no Izraēlas 3:0, pēc tam uzvarēja sportistu no Čehijas ar rezultātu 8:0. Tālāk sīvā cīņā Nikita zaudēja Čehijas pārstavim 1:3 un turnīrā par trešo vietu zaudēja citam Čehijas sportistam 0:1. Rezultātā Nikita ieguva 7.vietu - ļoti labs rezultāts!

Viktors Kočkins un Igors Lesnikovs kumite sacensībās zaudēja 1.aplī, tomēr ieguva nepieciešamu pieredzi starptautiskajā turnīrā.

Apsveicam mūsu sportistus ar labu rezultātu. Atzimēsim, ka visi mūsu jaunie sportisti labi pārvarēja visas grūtības braucienā (problēmas ar autobusu, braucieni ar autobusiem, metro, vilcieniem utt). Paldies Sergejam Orlovam un Aleksandram Stoļarovam (BKK) par palīdzību braucienā.

Apsveicam Baltijas karate kluba sportistus ar iegūtām medaļām!