Jaunumi / Edu-do Cup 2013

02-02-2013

2.februārī Tallinā noticis starptautiskais karatē turnīrs Edu-do Cup 2013.

Sacensībās piedalījās sportisti no Igaunijas, Latvijas, Somijas un Krievijas.

Mūsu klubu pārstavēja 10 sportisti, treneris Andrejs Ozerovs un tiesnesis Igors Ponomarenko, kā arī līdzjutēju grupa - sportistu vecāki.

Sportisti nodemonstrēja lielisku meistarību un ieguva vairākas medaļas!

Komandu kumitē 10-11 gadi mūsu puiši (Sergejs Storožuks, Viktors Kočkins, Eduards Sujetovs un Dannils Suharevs) ieguva 1.vietu!

Kategorijā 10-11 gadi -35 kg lieliski cīnījās Sergejs Storožuks - 4 skaistas uzvaras un rezultātā 1.vieta!

Veiksmīgi nostartēja kategorijā 8-9 gadi +28 kg Viktors Kočkins - 4 uzvaras un zelta medaļa!

Vīriešu OPEN kategorijā mūsu pieaugušie sportisti - Sergejs Očeredņuks un Andrejs Ozerovs - iekļuva sacensību finālā. Īsajā sapulcē tika pieņemts lēmums par "izlozes" organizēšanu uzvarētāja noteikšanai. Rezultātā par čempionu kļuva Sergejs Očeredņuks, 2.vieta Andrejam Ozerovam, naudas balva sadalīta uz pusēm.

Kategorijā 12-13 gadi līdz 50 kg pārlicinoši uzvarēja 3 cīņas Igors Lesnikovs un iekļuva finālā. Izšķirošā cīņā Igors zaudēja pieredzējošam pretiniekam un ieguva 2.vietu!

Daniils Suharevs savās pirmās "ārzemju" sacensībās labi sevi parādīja - divas uzvaras un zaudējums tikai finālā, rezultātā - 2.vieta!

Diāna Rozenberga ļoti labi cinījās un ieguva 3.vietu!

Diemžēl, nedaudz nepaveicās Arturam Proskurninam un Aleksandram Oliņam - abi sportisti nodemonstrēja labu līmeni un īstu cīņas garu, tomēr medaļas iegūt neizdevās.

Apsveicam visus sportistus ar labu startu! Novēlam uzvaras arī turpmāk!

Paldies vecākiem par atbalstu un palidzību!