Jaunumi / Notika eksāmens uz jostām.

21-06-2013

21.jūnijā klubā "IPPON.LV" notika eksāmens uz jostām.

Eksāmenā piedalījās tie sportisti, kuri nokārtoja eksāmena normatīvus (fizo, špagati un eksāmena programma).

Eksāmena komisijā bija: Igors Ponomarenko (3.dans), Aleksandrs Drozdovs (klubs TAN, 3.dans), Ruslans Sadikovs (Baltijas karate klubs, 2.dans), Jurijs Zagainovs (1.dans), Sergejs Očeredņuks (1.dans).

Dažāda vecuma (no 4 līdz 15 gadiem) sportisti kārtoja eksāmenu uz dažādām jostām - no baltas (10.kju) līdz brūnai (3.kju).

Visi sportisti spēja labi parādīt savas prasmes un nolika eksāmenu. Pēc komisijas vērtējuma - kopējais eksāmena līmenis bija labs. Atzīmēsim, ka uz brūno jostu eksāmenu nolika Nikita Orlovs - lielisks sasniegums priekš 11-gadīga sportista.

Ar eksāmena rezultātiem var iepazīties sadaļā REZULTĀTI.

Arī sportisti saņēma balvas par sezonas 2012-2013 rezultātiem!

Par labu darbu kata un kumite izlašu treniņos balvas - sporta pudeles ar "IPPON.LV" simboliku - saņēma Igors Lesnikovs, Nikita Orlovs, Sergejs Storožuks, Eduards Sujetovs, Roberts Tolkačovs!

Visi izlašu grupu sportisti saņēma kluba T-kreklus ar "IPPON.LV" simboliku.

Kluba "IPPON.LV" sporta tērpu saņēma Marija Luīze Muižniece, kura dažu mēnešu laikā spēja kļūt par vienu no kluba līderiem gan treniņos, gan sacensībās! 

Galveno balvu - KAUSU LABĀKAJAM SEZONAS SPORTISTAM - šogad izcīnīja Sergejs Storožuks, kurš par 3 punktiem apsteidza Nikitu Orlovu pēc sacensību rezultātiem 2012-2013!

Ar reitingu var iepazīties sadaļā REZULTĀTI.

Apsveicam visus sportistus un vecākus ar veiksmīgu eksāmenu un lieliski pavadītu sezonu! Klubs "IPPON.LV" pateicās sportistu vecākiem par atbalstu un mērķtiecību, kā arī sportistiem - par labu darbu un tieksmi pie uzvarām!