Jaunumi / Grand Prix Tczew 2013

07-10-2013

5.oktobrī Tčevā (Polija) notika starptautiskais karatē turnīrs Grand Prix Tczew 2013.

Turnīrs sapulcēja sportistus no Polijas, Krievijas un Latvijas. Latvijas Karatē federāciju pārstavēja klubi "IPPON.LV" ar treneri Andreju Ozerovu un "Baltijas Karate klubs" ar treneriem Ruslanu Sadikovu un Dmitriju Sokolovu.

Mūsu klubu pāstavēja: Nikita Orlovs, Marija Luīze Muižniece, Eduards Sujetovs, Aleksandrs Oliņs, Sergejs Storožuks, Viktors Kočkins, Daniils Suharevs un Andrejs Ozerovs.

Kā vienmēr, sacensības sākās ar kata kategorijām. Nikita Orlovs spēja izcīnīt 3 uzvaras un piekāpās tikai vienu reizi, rezultātā ieguva 3.vietu kategorijā 10-11 gadi.

Eduards Sujetovs (12-13 gadi) un Aleksandrs Oliņš (7-9 gadi) nostartēja veiksmīgi, bet, diemžēl, apstājās solī no medaļām - abiem 5.vieta.

Kumitē kategorijā 10-11 gadi viens no mūsu kluba līderiem - Nikita Orlovs - ļoti skaisti un pārliecināti uzvarēja visas piecas savas cīņas un ieguva rezultātā 1.vietu.

Ļoti veiksmīgi tajā pašā kategorijā nostartēja Aleksandrs Oliņš - aizgāja līdz pusfinālam un rezultātā ieguva augstu 5.vietu. Sergejs Storožuks savu pirmo cīņu uzvarēja, pēc tam ar šaubīgu tiesāšanu zaudēja pretiniekam no Polijas. Diemžēl, cīņā par bronzu Sergejam pietrūka veiksmes un iespēja netika izmantota.

Meiteņu kategorijā 10-11 gadi līdz 35 kg lieliski sevi parādīja Marija Luīze Muižniece. Visas savas cīņas Marija aizvadīja ļoti pārliecināti un pretiniecēm nebija nekādu iespēju. Rezultāts - 1.vieta!

Kategorijā 12-13 gadi līdz 50 kg atkal solī no medaļas palika Eduards Sujetovs. Mūsu sportists ļoti labi cīnījās ar pretiniekiem, kuri bija daudz lielāki un smagāki, rezultātā 5.vieta.

Mūsu kluba treneris Andrejs Ozerovs kategorijā līdz 84 kg izcīnīja trīs uzvaras un ieguva 1.vietu. Kategorijā OPEN Andrejs arī spēja uzvarēt visās cīņās un ieguva 1.vietu arī prestīžajā "absolūtā".

Nedaudz pietrūka veiksmes Viktoram Kočkinam, Daniilam Suharevam un Danam Savickim - puiši savas cīņas zaudēja. Cerēsim, ka pareizie secinājumi un pašatdeve treniņos jau drīz dos rezultātu!

Apsveicam visus ar lielisku startu! Apsveicam arī BKK sportistus ar medaļām:

Dens Sadikovs - 1.vieta, Reinis Upītis - 2.vieta, Vladislavs Akstiņš - 2.vieta, Haralds Upītis - 3.vieta, Gustavs Kovoļovs - 3.vieta, Ruslans Sadikovs - 3.vieta kumite -75 kg un 3.vieta OPEN.

Paldies vecākiem un līdzjūtējiem par atbalstu un palidzību brauciena organizācijā! Drīz jaunas sacensības (12.10.2013 - Tallina). Gaidām jaunas uzvaras!