Jaunumi / Fudzi Tournament 2013

25-11-2013

24.novembrī Olimpiskajā Sporta hallē notika starptautisks turnīrs Fudzi Tournament 2013.

Sacensības sapulcēja ap 500 sportistiem no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Krievijas. Cīņa par medaļām bija ļoti sīva un interesanta.

Mūsu klubu pārstavēja 17 sportisti - gan iesācēji, gan arī pieredzējošākie. Arī klubs "IPPON.LV" bija pārstavēts tiesnešu sektorā.

Visi sportisti lieliski sevi parādīja un daudziem izdevās iegūt medaļas:

Nikita Ščerbina - 1.vieta kumite

Sergejs Storožuks - 1.vieta kumite

Marija Luīze Muižniece - 1.vieta kumite

Daniils Suharevs - 1.vieta kumite

Dmitrijs Ščerbakovs - 2.vieta kata

Evelīna Miķelsone - 2.vieta kumite

Nikita Orlovs - 2. un 3.vieta kumite

Dans Savickis - 2.vieta kumite

Eduards Sujetovs - 3.vieta kata

Aleksandrs Oliņš - 3.vieta kumite

Diāna Rozenberga - 3.vieta kumite

Pie ļoti labiem panākumiem - īpaši kumite sacensībās - mūsu sportistiem izdevās arī izcīnīt medaļas prestīžajās komandu kumite kategorijās.

Mūsu meiteņu komanda - Evelīna Miķelsone, Marija Luīze Muižniece un Diāna Rozenberga - ieguva augstu 3.vietu 6 komandu konkurencē.

Zēnu komandu kumitē 10-12 gadu kategorijā mūsu klubam bija divas komandas. Lielākus panākumus sasniedza komanda, kuras sastāvā bija Eduards Sujetovs, Viktors Kočkins un Dmitrijs Fedčenko (klubs Fudzi) - rezultātā 2.vieta 8 komandu konkurencē.

Atzīmēsim arī tos sportistus, kuriem neizdevās šoreiz iegūt medaļas. Visi sportisti ļoti centās un galveno uzvaru - cīņā ar sevi - izcīnīja! Malači!

Apsveicam sportistus un vecēkus ar lieliskiem panākumiem augsta līmeņa turnīrā! Paldies visiem līdzjūtējiem par atbalstu!