Jaunumi / Riga Stars 2014 Fudzi Cup.

29-03-2014

29.martā Olimpiskajā Sporta Hallē notika starptautisks karatē turnīrs Riga Stars 2014 Fudzi Cup.

Sacensībās piedalījās ap 500 sportistiem vecumā no 5 līdz 17 gadiem. Par medaļām un kausiem cīnījās sportisti no 5 valstīm - Latvija, Krievija, Ukraina, Lietuva un Igaunija, kopumā 32 sporta klubi.

Mūsu klubu šoreiz pārstavēja ne pārāk liels sportistu skaits, tomēr visi nostartēja lieliski un gandrīz neviens bez medaļām neaizbrauca.

Vislielāka interese bija komandu kumite kategorijās. Klubs "IPPON.LV" bija pārstāvēts ar divām komandām (meiteņu kategorijā un zēnu kategorijā 10-11 gadi). Meiteņu kategorijā mūsu komandā startēja Evelīna Miķelsone, Marija Luīze Muižniece un Diāna Rozenberga. 5 komandu konkurencē mūsu meitenes spēja nodemonstrēt savas labākas īpašības un pārliecinoši ieguva pirmo vietu! Apsveicam!

Zēnu komandu kategorijā 10-11 gadi mūsu puiši - Daniils Suharevs, Sergejs Storožuks un Nikita Orlovs dramatiskā un aizraujošā cīņā uzvarēja visos četros raundos un arī ieguva pirmo vietu starp 9 komandām. Apsveicam ar lielisku rezultātu!

Individuālajās kumite kategorijās lieliski nostartēja Marija Luīze Muižniece un Diāna Rozenberga - abas ieguva pirmās vietas savās kategorijās. Diāna arī ieguva 3.vietu vecākajā vecuma kategorijā.

Zēnu kategorijā 10-11 gadi -35 kg lieliski nostartēja Sergejs Storožuks un Nikita Orlovs - Sergejam pirmā vieta, Nikitam - trešā. Igors Lesnikovs ieguva 3.vietu kategorijā 12-13 gadi +50 kg. Atzīmēsim, ka Igora pretiniekiem dažreiz bija ļoti grūti piecelties un turpināt cīņu pēc mūsu sportista superīgiem uzbrukumiem.

Nedaudz nepaveicās Danam Savickim, Andrejam Kočnevam, Oskaram Vētram un Ronaldam Andrejevam - puiši labi cīnījās turnīrā, bet nepietika nedaudz pieredzes un veiksmes.

Atzīmēsim arī, ka mūsu klubs tika pārstavēts tiesnešu vidū - ar savām funkcijām ļoti labi tika galā Igors Ponomarenko un Jurijs Ņemčenko!

Apsveicam visus sportistus ar lieliskiem panākumiem turnīrā! Novēlām visiem arī turmpākas uzvaras!