Jaunumi / Eksāmens uz jostām.

19-06-2014

19.jūnijā mūsu klubā notika eksāmens uz jostām.

Eksāmenā piedalījās tie sportisti, kuri nokārtoja eksāmena normatīvus (fizo, špagati un eksāmena programma) - kopā 46 sportisti. 

Eksāmena komisijā bija: Igors Ponomarenko (3.dans), Jurijs Zagainovs (1.dans), Artjoms Moisejevs, Jurijs Nemčenko, kā arī Latvijas hokeja izlases sportists, 2014.gada Olimpisko Spēļu dalībnieks, Pasaules Čempionātu dalībnieks - Koba Jass. K.Jass kaut ir cita sporta veida pārstāvis, tomēr vērtēja karatistus kā pieredzējis sportists ar savu skatu un viedokli.

Dažāda vecuma (no 5 līdz 16 gadiem) sportisti kārtoja eksāmenu uz dažādām jostām - no baltas (10.kju) līdz brūnai (2.kju).


Lielākā daļa sportistu veiksmīgi tika galā ar uzdevumiem un eksāmenu nolika. Dažiem sportistiem, diemžēl, neizdevās nodemonstrēt nepieciešamu līmeni un kārteja atestācija viņiem netika piešķirta.

Arī, pēc tradīcijas, mēs apkopojām 2013-2014 gada sezonas rezultātus. Medaļas "PAR VEIKSMĪGU SEZONU" ieguva sportisti, kuri pedējo 10 mēnešu laikā pierādīja sevi kā mērķtiecīgi, veiksmīgi sportisti ar ļoti labu attieksmi pret karate treniņiem.

Protams, tika apbalvots LABĀKAIS SEZONAS SPORTISTS. Ar nopietnu pārsvaru šogad kausu sev atgrieza viens no mūsu kluba līderiem - Nikita Orlovs! Apsveicam!

Apsveicam visus sportistus ar veiksmīgu eksāmenu un lieliski novadītu sezonu. Paldies visiem vecākiem par atbalstu! Tālāk pēc plāna - vasaras nometne, pēc tam - atpūta līdz 01.08.2014.