Jaunumi / Karate1 Premier League - Hanau 2014

30-09-2014

27-28.septembrī Vācijas pilsētā Hanau (netālu no Frankfurtes) notika Karate 1 Premier League posms - German Open 2014.

Sacensībās piedalījās vairāk par 700 sportistiem no 55 valstīm. Latvijas karatē federāciju pārstavēja 7 sportisti, starp kuriem arī mūsu kluba treneris - Andrejs Ozerovs.

Kategorijā kumite līdz 84 kg vairāk startēja vairāk par 80 sportistiem. Andrejam izdevās uzvarēt sportistus no Polijas (2:0), Portugāles (3:0), Šveices (0:0, Hantei), tālāk Andrejs sīvā cīņā zaudēja titulētam Makedonijas sportistam Jakupi Berat, kurš rezultātā ieguva 1.vietu. Turnīrā par 3.vietu Andrejam izdevās ļoti sīvā un skaistā cīņā uzvarēt Dānijas sportistu (5:3), un pēc tam mūsu sportists zaudēja pretiniekam no Itālijas, kuram rezultātā 3.vieta. Andrejam Ozerovam - 7.vieta.

Vislabāku rezultātu no Latvijas komandas parādīja Kalvis Kalniņš (-60 kg). Kalvis uzvarēja Krievijas un Vācijas sportistus, sacensību 1/4 finālā tikās ar 2013.gada Eiropas čempionu no Turcijas Kaya Aykut, kurš vēlāk kļua par kategorijas uzvarētāju, gandarījuma cīņās par 3.vietu Kalvis pieveica sportistus no Beļģijas, Urugvajas un cīņā par 3.vietu arī uzvarēja Vācijas pārstāvi Aleksandru Heimanu. Rezultātā - 3.vieta.

Ruslans Sadikovs, kurš Stambulas Premjerlīgas posmā palika 5.vietā, šoreiz uzvarējas 3 cīņas un piekāpās titulētam Francijas sportistam Davi Dona pēc tiesnešu vērtējuma.

Viktorija Rezajeva uzvarēja 2 cīņas un piekāpās bronzas medaļas ieguvējasi no Horvātijas.

Maksims Lupiks zaudējas otrajā cīņā, Nikolajs Bodrovs un Kirils Membo izstājās no sacensībām pēc pirmā apļa.

Apsveicam Latvijas komandu ar labiem sasniegumiem un novēlam veiksmi sagatavošanā uz Pasaules čempionātu, kas notiks jau novembrī.