Jaunumi / Grand Prix Poland 2014

01-12-2014

29.novembrī Polijas pilsētā Lodza notika starptautisks karatē turnīrs Grand Prix Poland 2014.

Sacensības sapulcēja vairāk par 400 sportistiem no Polijas, Latvijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Čehijas, Anglijas utt. Turnīrs pagāja augstā līmenī, cīņa par medaļās visās kategorijās bija karsta un interesanta.

Mūsu klubu pārstavēja 7 sportisti: Mihails Savickis, Diāna Rozenberga, Marija Luīze Muižniece, Dans Savickis, Nikita Orlovs, Sergejs Storožuks, Dannils Suharevs un treneris Andrejs Ozerovs.

KATA kategorijā līdz 7 gadiem lieliski nostartēja Mihails Savickis - mūsu sportists spēja izcīnīt 3.vietu! Atzīmēsim, ka Mihailam tā ir pirmā medaļa karatē sacensībās izņemot kluba iekšējos turnīrus! Apsveicam mūsu mazo sportistu!

Kumitē sacensībās, kategorijā 12-13 gadi līdz 40 kg nepārspēta palika Marija Luīze Muižniece - 3 uzvaras trijās cīņās pret sportistēm no Baltkrievijas, Latvijas un Ukrainas un pelnīta 1.vieta! Apsveicam!

Diāna Rozenberga ne pārāk veiksmīgi nostartēja savā kategorijā 14-15 gadi +54 kg, tomēr spēja reabilitēties kategorijā 16-17 gadi OPEN. 2 uzvaras un viens zaudējums - rezultātā 3.vieta. Apsveicam!

No mūsu sportistiem pedējais uz tatami izgāja Dans Savickis. Kategorijā 16-17 gadi -68 kg cīņa par medaļām bija ļoti sīva. Dans spēja atbalstīt brāļa iniciatīvu un izcīnīja medaļu - 3.vieta klubam un Savicku ģimenei!

Nedaudz pietrūka līdz medaļām Sergejam Storožukam un Daniilam Suharevam - pušiem 5.vietas savās kategorijās. Nikita Orlovs labi cīnījās, bet zaudēja 3 punktus pēc savas kļūdas, rezultātā zaudēja.

Apsveicam mūsu sportistus ar panākumiem! Nākamais turnīrs 6.-7.decembrī - Latvia Open 2014. Piedalās visi!