Jaunumi / Atklātais Salaspils Jauniešu Karatē čempionāts

19-10-2015

17.oktobrī Salaspilī noticis karatē turnīrs jauniem karatistiem - Atklātais Salaspils Jauniešu Karatē čempionāts

Sacensības bija speciāli organizētas priekš sportistiem, kuri nesen nodarbojas ar karatē vai arī trenējas jau ilgi, bet dažādu iemeslu dēļ vēl nav uzvarējuši augstā līmeņa sacensībās (Latvijas čempionāts vai starptautiskie turnīri).

Turnīrā startēja ap 300 sportistiem no Latvijas Karatē federācijas klubiem. Mūsu klubu pārstavēja jaunākie sportisti, daudziem no viņiem šīs sacensības bija pirmās. Visi spēja tik galā ar uztraukumu un cienīgi nostartēja savās kategorijās.

Rezultātā mūsu klubs izcīnīja 11 medaļas - 3 zelta, 3 sudraba un 5 bronzas.

Atsevišķi atzīmēsim Čempionus:

Emīls Kampe - 1.vieta kata un 2.vieta sumo

Renārs Kampe - 1.vieta kumite un 2.vieta kata

Nikita Ščerbina - 1.vieta kumite


Visu mūsu sportistu rezultāti sadaļā Rezultāti!

Jau pēc tradīcijas mūsu klubs tiek pārstavēts arī tiesnešu darbā - sacensību galvenais tiesnesis bija Igors Ponomarenko, piedalījās tiesnešu darbā - Artis Puķītis, Maksims Feofilovs, Julija Gavrilova. Pirms turnīra bija organizēt seminārs sekretāriem par darbu ar jaunu programmu, kura tiek izmantota sacensībās. Interesanti, ka šo semināru vadīja mūsu kluba sportists un tiesnesis Maksims Feofilovs. Neskatoties uz lielu klausītāju skaitu (seminārā piedalījās ne tikai sekretāri, bet arī tiesneši), Maksims tika galā ar uzdevumu. Novēlam neapstāties un turpināt aktīvi piedalīties tiesnešu darbā.

Apsveicam visus mūsu jaunus karatistus ar veiksmīgu startu! Novēlam visiem veiksmi treniņos un sacensībās!