Jaunumi / Pasaules čempionāts kadetiem, junioriem, U21.

19-11-2015

12-15.novembrī Indonēzijā noticis 9.Pasaules čempionāts kadetiem, junioriem, U21.

Sacensībās piedalījās ap 1500 sportistiem no 86 pasaules valstīm. Atgādināsim, ka šādos pasākumos atļauts piedalīties tikai vienam sportistam katrā kategorijā no valsts.

Latvijas izlasi pārstavēja septiņi sportist ar treneriem - Andreju Ozerovu, Ruslanu Sadikovu, Rolandu Družoku.

Diemžēl, medaļas izcīnīt mums neizdevās - dažiem sportistiem sanāca uzvarēt pa 1-2 cīņām un ar šo izstājās no sacensībām.

Mūsu kluba sportisti nostartēja sekojoši:

Marija Luīze Muižniece (U16 -47 kg) pirmajā cīņā zaudēja pretiniecei no Bosnijas un Hercehovinas pēc HANTEI (2:3) un izstājās no turnīra.

Igors Lesnikovs (U16 - 70 kg) pirmajā aplī uzvarēja sportistu no Kolumbijas (2:1), tālāk zaudēja pretiniekam no Argentīnas (1:6) un izstājās no sacensībām.

Novēlam mūsu sportistiem, treneriem, un arī visai Latvijas Karatē federācijai - strādāt lai sasniegtu galveno mērķi - medaļas Pasaules un Eiropas čempionātos. Ļoti ticam, ka tuvākajā laikā rezultāti būs!

Atzīmēsim pozitīvu momentu - Latvijas izlases treneri - Andrejs Ozerovs un Ruslans Sadikovs - piedalījās WKF treneru brīfingā, veiksmīgi nokārtoja kumite noteikumu eksāmenu un saņēma licenci -  WKF Certified Kumite Coach, kura dod tiesības piedalīties trenera amatā visos oficiālos WKF turnīros no 2016.gada.

Pateicamies visiem sportistiem, kā arī Latvijas izlases treneriem par darbu sagatavošanas procesā Pasaules čempionātā. Nākamais nozīmīgs turnīrs - Eiropas čempionāts 2016 - notiks februārī Kiprā. Jau drīz sākam gatavoties!