Jaunumi / Riga Cup 2015 & Falco Cup 2015

21-11-2015

21.novembrī mūsu kluba sportisti piedalījās karatē turnīrā "Riga Cup 2015", bet mūsu tiesnesis pēc Igaunijas karatē federācijas uzaicinājuma tiesāja turnīru "Falco Cup 2015" Tartu (Igaunija).

Igors Ponomarenko izcili tika galā ar saviem uzdevumiem! Kārtējo reizi pateicamies par tiesāšanas attīstību klubā un valstī!

Turnīrs "Riga Cup 2015" šogad sapulcēja daudz vairāk sportistu, piedalījās klubi no Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Izraēlas, Zviedrijas. Dažās kategorijās cīņa par medaļām bija diezgan mierīga, bet citās - viss bija ļoti nopietni un cīņa bija ļoti "karsta"!

Kopvērtējumā mūsu klubs ieguva 3.vietu. Kārtejo reizi atzīmēsim, ka mums ir diezgan maz pirmo vietu. Iespējams, ir vērts sportistiem padomāt par saviem mērķiem sacensībās. Novēlam sportistiem līdz galam cīnīties tieši par pirmo vietu, nevis par jebkura kaluma medaļu.

Nedaudz par patīkamu: atzīmēsim mūsu Čempionus, pateicoties viņiem mēs tomēr ieguvām 3.vietu kopvērtējumā:

Nikita Orlovs - 1.vieta kata un 1.vieta kumite

Marija Luīze Muižniece - 1.vieta kumite

Igors Lesnikovs - 1.vieta kumite

Diāna Rozenberga - 1.vieta kumite


Atzīmēsim arī sportistus, priekš kuriem medaļa - tiešām ir ļoti nozīmīgs sasniegums! Antons Čivkulis, Niks Grahovskis - 2.vieta kumite! Mihails Savickis, Sofija Plinere - 3.vieta kata. Visus mūsu sportistu rezultātus iespējams apskatīties sadaļā Rezultāti.

Atzīmēsim arī, ka šoreiz no kluba fonda tika apmaksāta dalības maksa vairākiem sportistiem, kuri to ir pelnījuši ar savu attieksmi un darbu treniņos un sacensībās! Klubs šo tradīciju plāno turpināt arī turpmāk.

Apsveicam visus sportistus un vecākus! Nākamais turnīrs - Latvia Open & Fudzi Cup 2015 - notiks 28-29.novembrī. Pēdejais turnīrs 2015.gadā.