Jaunumi / Latvia Open & Fudzi Tournament 2015

30-11-2015

28-29.novembrī noticis starptautiskais karatē turnīrs Latvia Open & Fudzi Tournament 2015.

Sacensības sapulcēja vairāk par 700 dalībniekiem no Latvijas, Krievijas, Igaunijas, Lietuvas, Baltkrievijas, Somijas, Azerbaidžānas. Turnīrs bija diezgan grūts gan sportistiem, kuriem vajadzēja ilgi gaidīt savas kategorijas, gan tiesnešiem, kuri ļoti vēlu pabeidza savu darbu. Sportistu līmenis bija ļoti augsts - pieaugušo kategorijās bija pa 15-20 cilvēkiem, bērniem - līdz pat 30 cilvēkiem kategorijā.

Mūsu klubu pārstavēja sportisti - pieredzējošie un ne visai, kā arī tiesneši: Igors Ponomarenko (sacensību galvenais tiesnesis), Artis Puķītis, Maksims Feofilovs, Julija Gavrilova.

Pirmajā turnīra dienā mūsu vecākie sportisti nostartēja diezgan veiksmīgi:

Igors Lesnikovs izcīnīja 3.vietu kadetu kategorijā -70 kg, 1.vietu kadetu OPEN kategorijā un 3.vietu komandu kumite kategorijā BKK komandas sastāvā.

Andrejs Ozerovs ieguva 1.vietu vīriešu kategorijā līdz 84 kg, 3.vietu OPEN kategorijā un 1.vietu komandu kumite kategorijā (kopā ar R.Sadikovu un N.Bodrovu).

Diāna Rozenberga ieguva 2.vietu kadetu kategorijā +54 kg 15 sportistu konkurencē.

Marija Luīze Muižniece ieguva 2.vietu kadetu kategorijā līdz 47 kg.

Eduardam Sujetovam un Danam Savickim medaļas izcīnīt neizdevās.

Otra sacensību diena bija daudz garāka un grūtāka par pirmo. Starteja gan sportisti-iesācēji, gan arī pieredzējošie. Sportisti cīnījās par medaļām četros veidos - kata, sumo, fantom-kumite un kumite.

Mūsu jaunie sportisti spēja izcīnīt dažas medaļas:

Darja Sorokina - 2.vieta kata

Alīna Muravska - 3.vieta kata

Renārs Kampe - 2.vieta kata un 5.vieta kumite


Mihails Savickis - 2.vieta kumite

Nikita Orlovs - 3.vieta kumite.

Atzīmēsim Aleksandru Oliņu, kuram līdz medaļai nedaudz pietrūka - 5.vieta.

Apsveicam sportistus un vecākus ar panākumiem. Nākamais pasākums - eksāmens uz jostām (16.decembris), pēc tam cītīgi trenēsimies, lai sasniegtu jaunas virsotnes.