Jaunumi / Baltic States Championship 2016

25-01-2016

23.janvārī Lietuvas pilsētā Radviliškis noticis Baltijas valstu karatē čempionāts.

Turnīrā piedalījās vadošie klubi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, kā arī sportisti no Baltkrievijas. Mūsu klubu pārstavēja vecāko grupu sportisti, kā arī tiesneši - Igors Ponomarenko un Artis Puķītis.

Kata sacensībās mūsu sportistiem neizdevās izcīnīt medaļas - Mihails Savickis, Eduards Sujetovs un Antons Čivkulis zaudēja 2-3 aplī.

Kumitē sacensībās mums gāja daudz labāk.

Dans Savickis vīriešu OPEN kategorijā zaudēja finālistam, tomēr aizraujošā cīņā par 3.vietu spēja nodemonstrēt raksturu un garu - uzvara ar rezultātu 16:7 un augsta 3.vieta. Apsveicam!

Labi nostartēja arī Latvijas izlases biedri - Igors Lesnikovs un Marija Luīze Muižniece - Igors pie diezgan sliktās tiesāšanas pierādīja, ka ir daudz stiprāks par saviem pretiniekiem. Trīs spilgtas uzvaras un Igorsm - Baltijas čempiona tituls! Apsveicam! Marija Luīze Muižniece uzvarēja pirmo cīņu ar rezultātu 8:0, tad tikās ar savām principiālām pretiniecēm - 4:0 pret Lietuvas sportisti un 2:0 pret sportisti no Latvijas. Rezultātā - 1.vieta Baltijā. Apsveicam!

Gribam atzīmēt Nika Grahovska panākumus - 4 uzvaras un zaudējums tikai finālā, rezultātā mūsu jaunajam sportistam 2.vieta diezgan nopietnā kategorijā! Apsveicam!

Daniils Suharevs lieliski sāka sacensības (8:0 pirmajā aplī), tālāk zaudēja pusfinālā pēc HANTEI, tomēr ļoti labi cīnījās par 3.vietu un pārliecināti izcīnīja bronzas medaļu.

Diānai Rozenbergai arī 3.vieta kategorijā 14-15 gadi +54 kg.

Parējie mūsu sportisti tiešām labi cīnījās, tomēr dažādu apstākļu dēl nespēja izcīnīt medaļas.

Apsveicam sportistus un vecākus ar panākumiem! Nākamais turnīrs - Edu-do Cup 2016 notiks 30 janvārī (piedalīsies daži sportisti).