Jaunumi / IPPON.LV CUP 2016

20-02-2016

20.februārī noticis turnīrs mūsu kluba sportistiem - IPPON.LV CUP 2016.

Sacensībās piedalījās vairāk par 50 sportistiem vecumā no 4 gadiem. Turnīrs pagāja karatē pamatdisciplīnās - kata un kumite, kā arī papildus programmas veidos - sumo un fantom-kumite. Jau pēc tradīcijas, dalība turnīrā bija bezmaksas, bet balvas un dāvanas - lieliskas!

Cīņa par medaļām bija bezkompromisa, interesanta un aizraujoša! Lielāka daļa sportistu aizgāja mājās ar medaļām, diplomiem un dāvanām no kluba un no sponsoriem! Uzvarētājus apbalvoja ar garšīgiem čipšiem "LONG CHIPS", kvasu no kompānijas "DABA" un protams ar suvenīriem no kluba "IPPON.LV". Liels paldies sponsoriem, kuri piekrita atbalstīt mūsu pasākumu! Sportisti, kuri šoreiz medaļas neizcīnīja - tik un tā ar tukšām rokām uz mājām neaizgāja!

Atsevišķs paldies tiesnešiem, kuri palīdzēja organizēt šos svētkus sportistiem. Izsakām pateicību personīgi: Igors Ponomarenko, Artis Puķītis, Maksims Feofilovs, Sergejs Suslins, Nikita Orlovs, Marija Luīze Muižniece, Eduards Sujetovs, Igors Lesnikovs, Sergejs Storožuks, Dans Savickis, Diāna Rozenberga, Julija Gavrilova.

Paldies Elinai Ozerovai par rakstamā darba organizāciju (apbalvošana, rezultātu apstrāde) un Līgai Muižniecei par lieliskām fotogrāfijām!

Apsveicam visus sportistus ar panākumiem! Novēlam veiksmi arī tiem sportistiem, kuriem šoreiz nesanāca uzvarēt!