Jaunumi / Riga Stars 2016

27-03-2016

27.martā Rīgā norisinājās ikgadējs starptautisks karatē turnīrs Riga Stars 2016.

Sacensībās piedalījās ap 400 sportistiem no Latvijas, Krievijas, Igaunijas un Baltkrievijas. Konkurence, īpaši bērnu kategorijās, bija ļoti nopietna un katra medaļa nāca ar tikai lielu darbu.

Mūsu klubu turnīrā pārstavēja diezgan liela komanda, kurā bija gan pieredzējošie sportistie, gan arī tādi, kuriem sacensību ceļš sportā tikai sākas. Atzīmēsim, ka šajās sacensībās mēs beidzot bijām jaunos sporta tērpos.

Kopumā sacensībās mūsu klubs izcīnīja vairāk par 20 medaļām. Atzīmēsim sportistus, kuri izcīnīja pirmās vietas:

Vladislavs Fjodorovs - 1.vieta kumite

Marija Luīze Muižniece - 1.vieta kumite un 3.vieta kata (!!!)

Diāna Rozenberga - 1.vieta kumite.


Atzīmēsim arī mūsu puišus komandu kumitē sacensībās. Kategorijā 12-13 gadi "IPPON.LV" komanda (Daniils Suharevs, Nikita Orlovs, Sergejs Storožuks) izcīnīja 2.vietu. Kategorijā 14-15 gadi komanda (Igors Lesnikovs, Daniils Suharevs, Eduards Sujetovs) arī ieguva 2.vietu.

Ar parējo sportistu rezultātiem var iepazīties sadaļā REZULTĀTI.

Atzīmēsim arī, ka turnīra tiesāšanā piedalījās vairāki mūsu kluba tiesneši, tai skaitā LKF galvenais tiesnesis Igors Ponomarenko.

Apsveicam visus sportistus, vecākus un trenerus ar panākumiem! Treneris atsevišķi pateicās vecākās grupas sportistiem, kuriem uz šo turnīru bija diezgan sarežģīts individuāls uzdevums. Lielāka daļa ļoti centās tikt galā ar šo uzdevumu!

Paldies Jelenai Savickai un Līgai Muižniecei par fotogrāfijām!

Paldies Jurijas Zagainovam un Sergejam Suslinam par palīdzību trenerim!