Jaunumi / Tallinn Bulldog 2017

04-03-2017

4.martā Tallinā (Igaunija) noticis ikgadējs karatē turnīrs Tallinn Bulldog 2017.

Sacensībās piedalījās sportisti no Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Baltkrievijas.

Mūsu klubu šoreiz pāstavēja 7 sportisti un lielākie panākumi šoreiz bija sieviešu komandas daļai - visas meitenes aizbrauca mājās ar balvām:

Marija Luīze Muižniece lieliski sevi parādīja un atkal pierādīja, ka ir viena no stiprākām sportistēm regionā - 1.vieta savā kategorijā U16 -47 kg un zelts prestīžā U16 OPEN kategorijā (bez svara ierobežojuma). Apsveicam!

Pirmo vietu dabūja arī Sofija Plinere. Kategorijā nebija konkurentu un medaļa šoreiz bija Sofijai kā dāvana un neliels avanss par labu darbu treniņos. Apsveicam!

Trešo vietu izcīnīja Sofija Filipoviča kategorijā U10 +30 kg. Apsveicam!

Mūsu treneris Andrejs Ozerovs startēja vīriešu OPEN kategorijā. Andrejs uzvarēja pretiniekus no Baltkrievijas un Krievijas, bet finālā piekāpās Igaunijas sportistam. Apsveicam ar 2.vietu!

Mūsu puiši šoreiz bez medaļām, bet ar labu pieredzi!

Atzīmēsim arī mūsu tiesnešu darbu - Artis Puķītis piedalījās tiesāšanā Tallinā, bet kluba un Latvijas galvenais tiesnesis Igors Ponomarenko divas brīvdienas pēc kārtas pavadīja skandināvu turnīros: 24-26.februārī Dānijā, bet 4-5.martā Zviedrijā. Pateicamies mūsu tiesnešiem par darbu un mūsu valsts prestīžas pacelšanu starptautiskajā arēnā!

Paldies sportistiem par labu darbu, pateicamies arī vecākiem par aktīvu piedalīšanos bērnu sporta dzīvē! Atsevišķi paldies Līgai Muižniecei par fotogrāfijām!