Jaunumi / Samurai Cup 2012

29-01-2012

29.janvārī notika starptautiskais turnīrs Samurai Cup 2012.

Šogad sacensības sapulcēja daudzus sportistus no Latvijas, Krievijas, Igaunijas un Lietuvas. Kategorijās piedalījās pa 15-25 cilvēkiem un cīņa par medaļām visās kategorijās bija ļoti nopietna un asa.

Sacensību organizatori turnīram nodrošināja lielisku sporta kompleksu , kā arī kvalificētus tiesnešus, kuru rindās bija arī mūsu kluba pārstāvis Igors Ponomarenko. Kopumā turnīrs notika ļoti labajā līmenī gan pēc dalībnieku meistarības, gan pēc organizācijas.

Klubu "IPPON.LV" pārstavēja 10 sportisti - gan mūsu vadošie sportisti, gan arī mazāk pieredzējošie. Ļoti veiksmīgi sevi parādīja sekojošie sportisti:

Ņikita Orlovs - 3 pirmās vietas (kata+kumite+kumite). Ņikita kārtējo reizi nodemonstrēja lielisku sagatavotību, raksturu un cīņas garu un pieradīja, ka ir viens no labākiem karatistiem savā vecuma grupā.

Diāna Petrova un Sergejs Očeredņuks - 1.vietas savās OPEN kategorijās. Kluba līderi, kuri jau pēc 2 nedēļām startēs Eiropas čempionātā, pieradīja, ka ir starp labākiem mūsu republikas karatistiem.

Diāna Rozenberga - 1.vieta kumitē. Neskototies uz to, ka Diāna nodarbojas ar karatē salīdzinājumā nesen, viņa spēja parādīt tiešām stipru raksturu un cīņas garu!

Viktors Kočkins - 2.vieta katā. Viktors pārliecinoši uzvarēja visus pretiniekus un tikai fīnālā piekāpās savam draugam un biedram Ņikitam Orlovam.

Sergejs Storožuks - 2.vieta kumitē. Sergejs arī zaudēja finālā Ņikitam Orlovam, tomēr sacensību laikā nodemonstrēja lielisku sagatavotību un pārliecību savos spēkos.

Klubu kopvērtējumā mūsu klubs ir 4.vietā. Zelta medaļu skaits mums ir vienāds ar 3.vietas iegūvējiem, tomēr mums mazāk sudrabu un bronzu.

Dažiem mūsu sportistiem pietrūka veiksmes medaļu iegūšanai, bet visi sportisti parādīja ļoti labu garu, attieksmi un raksturu!

Apsveicam mūsu čempionus, vecākus un draugus! Paldies Jums par pozitīvām emocijām, kuras mēs v baudījām visu dienas garumā.

Liels paldies Ņikitas Orlova, Sergeja Storožuka, Eduarda Sujetova un Viktora Kočkina vecākiem par atbalstu un palidzību brauciena organizēšanā.

Nākamās sacensības - Edu-do Cup notiks Tallinā 4.februārī.