Jaunumi / Baltic Grand Prix Budo cup 2017 + Jelgavas Kauss 2017

29-05-2017

27.maijā Tallinā noticis sezonas noslēdzošais turnīrs - Baltic Grand Prix Budo cup 2017.

Sacensībās piedalījās vairāk par 400 sportistiem no 8 valstīm - Igaunijas, Latvijas, Baltkrievijas, Krievijas, Kazahstānas, Lietuvas, Somijas un Venesuēlas. Mūsu klubu pārstavēja 9 sportisti un tiesnesis Igors Ponomarenko.

Veiksmīgi nostartēja 4 mūsu sportisti:

Marija Luīze Muižniece kārtējo reizi izcīnīja pirmo vietu kategorijā U16 līdz 47 kg, pārliecināti uzvarot abās cīņās. Papildus Marija ieguva 2.vietu Igaunijas karatē līgas kopvērtējumā, kaut arī startējusi tikai dažos līgas turnīros.

Mūsu kluba jauns sportists Leonīds Vorožeikins lieliski sevi parādīja un ieguva 2.vietu Kata U10 kategorijā, kā arī 2.vietu kumite U10 +30 kg kategorijā. Kumite Leonīds uzvarēja 4 cīņas un piekāpās tikai finālā. Paldies Leonīda pirmajam trenerim par labu darbu!

Mihails Savickis ieguva 3.vietu kata U10 kategorijā, kumite diemžēl zaudēja.

Ludmilla Popelīško izcīnīja bronzas medaļu kumite kategorijā U14 -43 kg!

Apsveicam mūsu medaļniekus!

Diemžēl, dažādu iemeslu dēļ šoreiz bez medaļās palikuši Eduards Sujetovs, Igors Lesnikovs, Antons Čivkulis, Sofija Filipoviča, Sofija Plinere. Novēlam sportistiem izdarīt pareizus secinājumus un turpināt savu ceļu!

Atzīmēsim arī citu mūsu kluba sportistu - Denisu Fjodorovu, kurš nolēma piedalīties citā turnīrā - Jelgavas Kauss 2017. Diemžēl, medaļu izcīnīt neizdevās, bet Deniss ieguva pieredzi un tas ir galvenais! Paldies sportistam un vecākiem par labu darbu!

Liels Paldies visiem sportistiem par labu darbu šajā mācību gadā! Pateicamies sportistu vecākiem par atbalstu un palīdzību! Gatavojamies eksāmenam un Pasaules kausam, kura startēs vairāki mūsu sportisti jau jūlijā!