Jaunumi / Edu-do Cup 2012

04-02-2012

4.februārī Tallinā (Igaunija) notika starptautiskais turnīrs Edu-do Cup 2012.

Mūsu klubu pārstāvēja 2 tiesneši - Igors Ponomarenko un Diāna Petrova, 7 sportisti - Sergejs Storožuks, Nikita Orlovs, Viktors Kočkins, Eduards Sujetovs, Diāna Rozenberga, Sofija Zīda, Vadims Vasilenko, treneris Andrejs Ozerovs, kā arī liela līdzjūteju grupa - vecāki un draugi.

Visi sportisti nostartēja lieliski un atveda daudz medaļu, diplomu un kausu.

Kategorijā Kata 8-9 gadi mūsu sportisti nodemonstrēja augstu līmeni - Nikita Orlovs ieguva 1.vietu, Viktors Kočkins - 3.vietu, bet Sergejs Storožuks cīņā par bronzu zaudēja tikai Viktoram - 4.vieta.

Komandu kumite kategorijā līdz 9 gadiem mūsu komanda - Nikita Orlovs, Sergejs Storožuks, Viktors Kočkins un Haralds Upītis (BKK) pārliecinoši uzvarēja visās cīņās un ieguva 1.vietu!

Kategoriju kumite 8-9 gadi līdz 28 kg pilnībā vinnēja mūsu sportisti. 16 sportistu konkurencē visu pjedestālu ieņēma mūsu klubs. Nikita Orlovs - zelts, Viktors Kočkins - sudrabs, Sergejs Storožuks - bronza.

Līdzīga situācija bija arī meitenēm 10-11 gadi virs 40 kg. Sofija Zīda un Diāna Rozenberga grūtajā cīņā tika finālā, kur arī savā starpā cīnījās par 1.vietu. Rezultātā - Diānai zelts, Sofijai - sudrabs. Apsveicam meitenes!

Nedaudz nepaveicās Vadimam Vasilenko un Eduardam Sujetovam. Gan katā, gan kumitē sportisti labi cīnījās, tomēr līdz medaļām nedaudz pietrūka. Kumite kategorijā Vadims un Eduards aizvadīja pa 4 cīņām un rezultātā ieguva 6-7.vietu kategorijā, kur piedalījās vairāk par 20 sportistiem.

Apsveicam mūsu kluba sportistus, vecākus, trenerus un tiesnešus ar labiem rezultātiem. Apsveicam arī citus Latvijas klubus ar veiksmīgu braucienu.

Paldies sportistu vecākiem par atbalstu un palīdzību!

Nākamās sacensības - Eiropas čempionāts - jau pēc nedēļas. Vēlam veiksmi Sergejam Očeredņukam un Diānai Petrovai!