Jaunumi / Estonian Open & Tallinn Bulldog 2012

05-03-2012

Pirmajā marta brīvdienās Tallinā notika tradicionāls turnīrs - Estonian Open kadetiem, junioriem un pieaugušiem un Tallin Bulldog bērniem.

Sacensībās piedalījās daudz sportistu no Igaunijas, Latvijas, Somijas, Zviedrijas, Krievijas, Baltkrievijas un Ukrainas. Šis turnīrs, kā parasti, savāca ļoti augstas klases sportistus gan pieaugušo, gan bērnu kategorijās.

Mūsu klubu pārstavēja komanda no 10 sportistiem, kā arī  liela līdzjutēju grupa.

Pirmajā sacensību dienā startēja pieaugušie sportisti - Diāna Petrova, Jurijs Ņemčenko un Artjoms Moisejevs.

Diāna ieguva 2 medaļas - sudrabs piegušo kategorijā (18 gadi un vecāk) līdz 55 kg un bronza kategorijā 18-20 gadi OPEN.

Jurijs Ņemčenko pēc ilgas pauzes atgriezās  sportā un uzreiz nodemonstrēja labu rezultātu - 3.vieta kategorijā18-20 gadi virs 72 kg.

Artjoms Moisejevs, kurš arī nepiedalījās sacensībās 2 gadus, nocīnījās ļoti labi, tomēr zaudēja pretiniekam no Igaunijas.

Otrajā sacensību diena - Tallinn Bulldog - mūsu sportistiem medaļas iegūt neizdevās. Vislabāk nostartēja Nikita Orlovs un Vadims Vasilenko - zēni savās kumite kategorijās ieguva 4.vietas. Parējie mūsu sportisti nodemonstrēja labu cīņas garu un sagatavotības līmeni, tomēr medaļas iegūt neizdevās.

Apsveicam sportistus un vecākus ar labiem rezultātiem. Novēlam visiem labus rezultātus nākamajās sacensībās. Paldies vecākiem par atbalstu un palidzību brauciena laikā. Apsveicam visus sportistus no Latvijas ar labiem rezultātiem.