Jaunumi / Atklātais Latvijas šotokan karatē čempionāts

21-04-2012

Sestdien, 21.aprīlī, Ostvalda vidusskolā notika Atklātais Latvijas šotokan karatē čempionāts.

Turnīrs bija īpašs ar to, ka sacensības notika vairākās kategorijās un veidos - kata, komandu kata, sumo, komandu sumo, fantom-kumite, kumite un komandu kumite.

Mūsu klubs bija plaši pārstavēts praktiski visos sacensību veidos - kopumā turnīrā piedalījās 17 sportisti no kluba "IPPON.LV".

Arī mūsu klubs bija pārstavēts tiesnešu brigādē - Igors Ponomarenko, Diāna Petrova un Jurijs Ņemčenko strādāja par tiesnešiem.

Mūsu kluba sportisti nostartēja lieliski - kopumā ieguva 28 (!!!) medaļas - 9 zelta, 9 sudraba un 10 bronzas.

Īpaši gribas atzīmēt sportistus, kuriem izdevās iegūt vairākas medaļas:

Ņikita Orlovs (4 zelta, 1 bronzas)

Aleksandrs Samuļs (2 zelta, 1 bronzas)

Viktors Kočkins (1 zelta, 1 bronzas)

Roberts Tolkačovs (1 zelta, 1 bronzas)

Aleksandrs Oliņš (1 sudraba, 1 bronzas)

Eduards Sujetovs (2 sudraba, 1 bronzas)

Sergejs Storožuks (1 sudraba, 2 bronzas)

Veiksmīgi nostartēja mūsu sportisti arī komandu kumite sacensībās. Kategorijā līdz 9 gadiem mūsu komanda (Nikita Orlovs, Sergejs Storožuks, Aleksandrs Samuļs, Aleksandrs Oliņš) ieguva 1.vietu. Kategorijā 10-12 gadi Deniels Harlamovs, Vadims Vasilenko, Eduards Sujetovs ieguva 2.vietu.

Ar visiem mūsu sportistu rezultātiem var iepazīties sadaļā - Rezultāti - Sacensības.

Atzīmēsim operatīvu organizatoru darbu - neskatoties uz lielu kategoriju daudzumu, sacensības pabeidzās diezgan ātri - plkst. 16:30. Paldies organizatoriem par darbu ar sponsoriem - izņemot medaļas, diplomus un kausus, golalgoto vietu iegūvēji tika apbalvoti arī ar ūdeni, šokolādēm un čipšiem.

Sporta klubs "IPPON.LV" apsveic visus sportistus un vecākus ar izciliem rezultātiem! Paldies Olgai par foto. Paldies Sergejam Očeredņukam par palīdzību sportistiem sacensību laikā!