Jaunumi / Eksāmens uz jostām.

20-06-2016

17.jūnijā mūsu klubā noticis viens no pedējiem sezonas pasākumiem - atestācijas eksāmens.

60 dazāda vecuma sportisti - no 4 līdz 26 gadiem - kārtoju pirmo (uz tiesībām nesāt kimono) vai kārtējo eksāmenu (līdz brunām jostām).

Lielāka daļa sportistu veiksmīgi tika galā ar uzdevumu un viņiem tika piešķirta jauna atestācijas pakāpe - vēl viens solis ceļā līdz melnai jostai. Tomēr, vairāki sportisti pieļāva kļūdas un šoreiz eksāmenu nenolika. Novēlam visiem sportistiem izdarīt pareizus secinājumum un strādāt tālāk - noteikti būs iespēja izlabot situāciju un sasniegt jaunas jostas!

Jau pēc tradīcijas vasaras eksāmenā mēs apkopojām pagājušas sezonas rezultātus. Aktīvākiem un veiksmīgākiem sportistiem bija uzdāvinātas atmiņas dāvanas "Kluba lepnums". 

Уже традиционно на летнем экзамене мы подвели итоги прошедшего сезона. Самым активным и успешным спортсменам были вручены памятные статуэтки "Гордость клуба". Ar īpašām balvām par izcilu sezonu tika apbalvoti Marija Luīze Muižniece, Igors Lesnikovs un Mihails Savickis

Otro gadu pēc kārtas kauss "Labākais sezonas sportists" aizgāja Marijai Luīzei Muižniece! Apsveicam!

Pateicamies visiem sportistiem, vecākiem un treneriem par lielisku darbu sezonā 2015-2016. Ceram, ka nākamā sezona būs vēl spilgtāka un bagātāka ar balvām un rezultātiem!

Atgādinām: Līdz 22.06 notiek treniņi pēc parastā grafika. 25.06-05.07 - vecākie sportisti dodas uz starptautisku semināru-turnīru WKF Horvātijā. Līdz 18.jūlijam - atpūta. No 18.līdz 27.jūlijam - vasaras nometne.

No 1.augusta mēs sākam jaunu sezonu 2016-2017.

Sporta kluba "IPPON.LV" novēl visiem patīkamu atpūtu.